Ηλεκτρικες Συσκευες TEKA

TekaΗλεκτρικές Συσκευές, Μπαταρίες,  Νεροχύτες Νιπτήρες.

Στην έκθεση μας θα δείτε εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές της γνωστής Γερμανικής Εταιρείας TEKA.

Όλες οι συσκευές σε τιμές γνωριμίας.

 

 

 Πληροφορίες από την Ομάδα Teka.

H Teka είναι μία πολυεθνική εταιρεία, που ιδρύθηκε στη Γερμανία, το 1924. Έχει εξειδικευτεί στην κατασκευή και εμπορία συσκευών για την Κουζίνα & προϊόντων για το Μπάνιο, επισμάλτωση και στα βιομηχανικά containers.

 

Αποτελεί σημείο αναφοράς στη κατασκευή φούρνων, πλατώ εστιών, απορροφητήρων και νεροχυτών. Είναι, επίσης, παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή βαρελιών μπύρας.

 

Σήμερα, η Teka διαθέτει 25 εργοστάσια σε 3 ηπείρους, επιτρέποντας την διάθεση των προϊόντων της σε περισσότερες από 110 χώρες, ενώ διαθέτει περισσότερους από 100 εκατομμύρια καταναλωτές/πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Η Teka διαθέτει μια σημαντική πλατφόρμα logisticsμε σημεία διανομής στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

 

Σε όλη την πορεία της, το Βιομηχανικό Group επενδύει συνεχώς στο τμήμα I & D (Καινοτομίας & Σχεδιασμού), επιτρέποντάς της να δημιουργεί κατάλληλα προϊόντα για την ικανοποίηση των ολοένα αυξανόμενων απαιτήσεων των καταναλωτών της. Μεταξύ αυτών διακρίνονται οι φούρνοι Hydroclean (σύστημα καθαρισμού φούρνου, χρησιμοποιώντας μόνο ένα ποτήρι νερό), επαγωγικά πλατώ εστιών TekaFlex (για περίπου 30% περισσότερο χώρο για μαγειρέμα), καμινάδες i-Hood (η πρώτη συσκευή κουζίνας συμβατή με προϊόντα της Apple).

 

 

Περισσότερα στοιχεία από την TEKA HELLAS